SEO

Miért van szükség a webhelyemen SEO-ra?

A webes forgalom többségét a legnagyobb kereskedelmi keresőmotorok, a Google, a Bing és a Yahoo! Hajtja. Bár a közösségi médiából és más típusú oldalakról látogathatnak a webhelyére, a keresőmotorok a legtöbb internet-felhasználó számára a navigáció az elsődleges módszere. A keresési lekérdezések, a keresőmezőbe beírandó szavak rendkívüli értéket hordoznak, weboldalának nem mindegy hogy az első vagy az utolsó oldalon jelenik meg.  SEO nem csak a keresőmotor-barát weboldalak építéséről szól. A webhely jobbá tétele az emberek számára is.

A mai versenyképes piacon a SEO marketing fontosabb, mint valaha. A keresőmotorok naponta használják a felhasználók millióit, és választ keresnek a kérdésekre, vagy a problémák megoldására.


Ha weboldala, blogja vagy online áruháza van, a SEO segíthet az üzleti életben és az üzleti célok elérésében.

A keresőoptimalizálás fontos mert A keresőmotor-felhasználók többsége nagyobb valószínűséggel kattint az eredményoldalak öt legjobb javaslatára.

Ahhoz, hogy ezt kihasználhassa és webhelyére vagy ügyfeleire látogatóit nyerhesse az online áruházába, a webhelyének az egyik legjobb pozícióban kell megjelennie. A SEO nem csak a keresőmotorokról szól, hanem a jó SEO gyakorlatok javítják a webhely felhasználói élményét és használhatóságát.