Mi a Slideshow?

Bevezetés a slideshow-ba

Először is, tisztázzuk, mi is pontosan a slideshow galléria. Ez a dinamikus egység több tartalmat (általában képeket) jelenít meg egy oldalon, váltakozva egymás között oly módon, hogy egyszerre egy képet kiemeljen. A „slideshow” név a galériák eredeti módját jelzi, amelyben a kép diák vízszintesen csúsznak be a képernyőn. Napjainkban a slideshow galériák különböző stílusokkal és funkciókkal rendelkeznek, és általában sokkal kreatívabbak.

A slideshow a weboldalon eltöltött idő alatt folyamatosan jobbnál jobb képeket mutat meg az olvasónak. Röviden, a slideshow galériák dinamikus és hívogató módon mutatják a sokoldalúságot.

Cégünk amikor weboldalt készít az ügyféllel együtt választjuk ki a megfelelő gallériát.

Számos slideshow stílus áll rendelkezésre és azt választjuk ki ami a legjobban illeszkedik a weboldalához.

Mondjon el egy történetet képekkel: Ahelyett, hogy véletlenszerűen megjelenítené az egyik képet a másik után, használja a slide galéria dinamikus áramlását, hogy átadjon egy integrált üzenetet a cégéről vagy termékéről.

Adjon meg egy slideshow-t a márkáról: Mivel a diavetítések több képet tartalmaznak benne, felhasználhatja őket arra, hogy egy olyan folyamatot ábrázoljon, amely a vállalkozás vagy szervezet középpontjában áll. Például egy szállodai webhelyen megtekinthetjük a létesítményeket, míg a sütemények honlapja megjelenítheti a sütés különböző szakaszait.

weboldal készítés elérhető áron